Hoppa till sidans innehåll
Foto: CARL SANDIN

Bosön utbildningscentrum

  • Uppdaterad: 2018-05-31 14:55

Bosön utbildningscentrum utgör navet och är den självklara arenan och mötesplatsen för idrottsövergripande nationell, högre utbildning och bildning. Ledare, tränare, utbildare, rådgivare och specialister – förtroendevalda såväl som ideella och anställda –  kommer till Bosön för påfyllning och reflektion. Vetenskap och teori möter erfarenhet och praktik i ständiga och utvecklande lärandeloopar.

Idrottsfolkhögskolan utgör en integrerad del av Bosön utbildningscentrum och arbetar utifrån sitt folkbildande uppdrag och särart. Utbildningscentrum har en nära samverkan med akademi och andra utbildningsaktörer. Vi har ett vetenskapligt råd  som tillsammans med personalen utvecklar verksamheten. Flera av rådets medlemmar är själva utbildare på program, kurser och symposier.

Miljön är inkluderande och prestigelös – träningsoveraller blandas på ett självklart sätt med dräkter och kostymer. Även om innehållet i verksamheten handlar mycket om ny kunskap och kompetens är Bosön utbildningscentrum som ”en retreat” där du ges en möjlighet att ta ett eller ett par steg tillbaka för att landa i din egen (nyvunna) kompetens.

Med det sagt – varmt välkommen att utmana och utveckla dig själv på Bosön utbildningscentrum. I menyn till vänster hittar du allt ifrån längre utbildningsprogram till kortare kurser och nätverksträffar.

Idrottens ledarskaps- och management- program (ILM)

Startar i oktober 2018

Idrottens ledarskapssymposium - Styra, leda, utveckla!

13-14 december